Ofte stilte spørsmål

Kø på drop-in

Det er dessverre umulig å forutse hvor lang køen kommer til å være den aktuelle dagen du ønsker å komme på drop-in. Omstendigheter som kan spille en rolle for kø er vær, pågang av turister, hellig dager/ferier (både nasjonalt og internasjonalt) osv.

Vektgrense

Maksimal vekt er 130kg. Barn under 40kg må hoppe tandem med en voksen.

Aldersgrense

Det er ingen restriksjoner med tanke på alder. Så lenge man er innenfor vektgrensen har man lov.

Kapasitet

Vi har en kapasitet på ca.20 personer per time.

Vær og forhold

Vi gjør oppmerksom på at Kollensvevet er av sikkerhetsmessige årsaker værforbeholdt. Det er ikke mulig å gjennomføre dersom det er tordenvær eller sterk vind.

Sikkerhetsregler

  • Du har selv ansvar for å forstå og følge våre sikkerhetsinstrukser. Spør om noe er uklart.
  • Det er ikke tilatt å være påvirket av alkohol eller andre rusmidler.
  • Du bør selv vurdere hvorvidt du kan gjennomføre Kollensvevet dersom du har rygg-, nakke-, hjerte- eller lungeproblemer, epilepsi eller andre sykdommer som kan føre til anfall, samt hvis du er gravid.

Bilde-/videoløsning

Vi har braketter på noen av hjelmene til GoPro kamera. Du må selv ta med kamera og feste samt forlenger e.l. Det er også mulig å holde kameraet i hånden, eventuelt bruke et telskopskaft.

Oppmøte og betaling

Vi holder til i hopptårnet i Holmenkollen. Når du ankommer Holmenkollen henvender du deg i resepsjonen til skimuseet. Her betaler du for inngang til museet og tårnet. Alle som skal ta Kollensvevet må betale inngang for å komme seg til hopptårnet. Billetten til Kollensvevet kjøpes i hopptårnet.

Adkomst

Kollektivt: Ta t-bane 1 Frognerseteren, gå av på Holmenkollen, følg skilt til Holmenkollen skimuseum og hopptårn.

Bil: Adressen er Kongeveien 5, 0787 Oslo. Når du kjører oppover Holmenkollveien tar du til venstre inn Kongeveien, kjør forbi Holmenkollen Rica Park Hotell på venstre side, rett etter tunnelen får du parkeringsplassen på høyre side.

Funksjonshemmede

Denne aktiviteten kan gjennomføres av rullestolbrukere – si gjerne ifra på forhånd slik at vi kan tilrettelegge gjennomføringen.

Vi ønsker at denne aktiviteten skal være tilgjengelig for så mange som mulig. Har du spørsmål om du kan gjennomføre Kollensvevet ta kontakt på mail.

Bekledning

Det er ingen krav til hvordan du må kle deg for å ta Kollensvevet. Så lenge vi får tatt på deg kroppssele og hjelm korrekt og strammet til alt godt nok, kan du komme som du er.